1. Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie. Узнать больше.

Problems whith launching the game

Тема в разделе "Archive", создана пользователем Nemezida, 24 янв 2012.

  1. Nemezida

    Nemezida User

    Регистрация:
    23.11.11
    Сообщения:
    86
    Симпатии:
    1
    we got to know that some of you may have suffered critical errors or any other difficulties (the game don't start at all) after the launcher update on 24.01.2012 (and later versions, too). launcher is a lineageii.exe file from frost folder
    (c:\programfiles(x86)\4game\lineageiieu\frost\lineageii.exe by default).

    the reason for that is the miscustomization of comodo (or the absence of such customization at all).
    for correct work of the system we recommend using customizing indicated in the thread.

    regards, nemezida
     
  2. Nemezida

    Nemezida User

    Регистрация:
    23.11.11
    Сообщения:
    86
    Симпатии:
    1
    dear fellows

    besides, the difficulties may be caused by the following factors:

    1. relevantknowledge - the solution is uninstalling(guide here).
    2. sandboxie - prohibited by the game client.
    3. wowping - please do not use to launch the game.
    4. sifiltersvc - process of searchinform products can influence on launching.

    upd:
    5. treatfire antivirus - prevents launching the game.
    6. trustport antivirus - prevents launching the game.

    thank radix for his help in creating this post.

    regards, nemezida
     
  3. TwinBlade

    TwinBlade User

    Регистрация:
    18.09.12
    Сообщения:
    5
    Симпатии:
    0
    guys , i dont you've been doing with the game client but from today i hardly login the game. i even stopped antivirus and the settings regarding exclusions i've made, before you recomended, long time ago. very easy login onto login server but actualy, in the game is almost imposible.
     
  4. Duras

    Duras User

    Регистрация:
    30.11.11
    Сообщения:
    154
    Симпатии:
    0
    i have the same problems.
    i disc now and it keeps saying "you are currently logging in".
    even forum page is takes half a minute to open.
    wake up guys ! reset server or something.
     
    Последнее редактирование модератором: 28 окт 2013
  5. MinimalPassion

    MinimalPassion User

    Регистрация:
    18.05.13
    Сообщения:
    6
    Симпатии:
    0
    same for me ...problems with frost updating ..