1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

After login in, stuck on first animation

Discussion in 'Archive' started by Eugenijus2003, Feb 1, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Eugenijus2003

    Eugenijus2003 User

    Joined:
    01.02.12
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    hi, i have such problem:

    loging in internet page, pressing "play" button. everything is going noraml, all loding icons (frost, lineage god). but after these, it loading first animation window (picture:screen about what i'm talking http://www.jack.dds.nl/luvi/gd/shot00003.jpg), with cursor and what's all, no other buttons, and all time is showing same animation. if pressing esc button, l2 closing..

    any ideas?
     
  2. Arcain

    Arcain User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    311
    Likes Received:
    0
    try to fix the game from updater. from the screen you posted it looks like korean client ;p
     
  3. Eugenijus2003

    Eugenijus2003 User

    Joined:
    01.02.12
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    sorry, it is not my screen, forget write this, i added picture from internet what you will have mind in what step my client is stuck.

    yes, i was trying delete system folder, do "fix". not helped.
     
  4. Eugenijus2003

    Eugenijus2003 User

    Joined:
    01.02.12
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    and one more moment. if on this first animation window i presing ctrl+alt+del, i receiving error:

    2012.2.1 19:25:44
    os : windows7(32) 6.1 (build: 7600)
    cpu : authenticamd amd athlon(tm) xp 2700+ @ 2169 mhz 1023mb ram
    video : radeon 9200 series (6614)
    poscode : ls9(415) 0:0:0 1/0 [374]

    display <- gfxflashobj::advanceandrender <- flash name: damagetext tick cound: 3bd <- gfxuimanager::renderpureflashes <- nconsolewnd::renderpureflashes <- consolepostrender <- draw <- ugameengine::draw <- grendev = 7d5f0000 <- uwindowsviewport::repaint <- uwindowsclient::tick <- clienttick <- ugameengine::tick <- updateworld <- mainloop

    exception:
    code [exception_access_violation]
    address [0x142ae51b]
    offset from base [0x001de51b]
     
  5. Kall

    Kall User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,019
    Likes Received:
    0
    hi,
    video : radeon 9200 series (6614)

    this video card is not supported. to play l2 god you need at least pixel sharder 3.0 this video card have 2.0
    you will not able to play in this cards

    best reagrds
     
  6. LagunaShirogane

    LagunaShirogane User

    Joined:
    23.01.12
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    im getting the same problem and i know its not the anti-virus. im tempted to go get my cd copy of lineage ii and run the free version from it because apparently i cant get the client to let me play. can someone help me convert my cd copy to this free version? i mean it might actually solve my problems.

    except im not getting an error screen behind it. im just stuck on the "you are logging in" screen.
     
  7. Kall

    Kall User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,019
    Likes Received:
    0
    cd copy? you mean you have buy cd in past? or make cd copy from disk?

    if you mean buyable cd you can't use it. it's for ncwest server and will not work here!
     
  8. Eska

    Eska User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    11
    hello there,

    you can see actual solutions and issues' statuses here.
    additional instructions could be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the thread back into the main branch.

    best regards,
     
Thread Status:
Not open for further replies.