1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Play button does not appear

Discussion in 'Archive' started by Sixense, Dec 4, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sixense

    Sixense User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    this is what happens. i have 4game installed and running, game did not update. any ideas?

    [​IMG]
     
  2. MKpwnz

    MKpwnz User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    reinstal your launcher, i had the same problem
     
  3. Phil

    Phil User

    Joined:
    15.11.11
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    ccleaner

    clear the cache...
     
  4. Sixense

    Sixense User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    did both, didn't help :/ might this problem have something in common with proxy? i mean, whole dorm building stands on 2 or 3 proxies, roommate is having the same issue.
     
  5. Phil

    Phil User

    Joined:
    15.11.11
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    what browser?
     
  6. Sixense

    Sixense User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    firefox 8.0. i shall not use ie or chrome. not even once.
     
  7. Vicky

    Vicky User

    Joined:
    04.12.11
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    i had same, just removed launcher/client and then worked fine, no idea what was wrong, but helped :)
     
  8. Phil

    Phil User

    Joined:
    15.11.11
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    google chrome the best at the moment, i think so :d try with another browser, even just for fun!
     
  9. Sixense

    Sixense User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    as in trying to launch the game without 4game installed? i don't really understand :d
     
  10. Voldemort

    Voldemort User

    Joined:
    03.02.10
    Messages:
    1,895
    Likes Received:
    47
    try use different browser, try create new windows profile, try to reinstall 4game
     
  11. Vicky

    Vicky User

    Joined:
    04.12.11
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    reinstalled*
     
  12. Sixense

    Sixense User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    reinstalled 4game. even gave up and used chrome, still on it btw. doesn't appear -.-"
     
  13. gratiae

    gratiae User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    i have the same problem...i reinstal 10000 times 4game i change all my browser....chrome...internet explorer...mozilla....i reinstal the game 2 times i clear all my cache and its still don't work.
    can anyone from the innova stuff can help us pls?
     
  14. Zorben

    Zorben User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    97
    Likes Received:
    0
    try installing "java quick starter" and reboot, if nothing changes, then its the 4game program, when i disable them from services tab in msconfig the play button dissapears, so check that.
     
  15. Voldemort

    Voldemort User

    Joined:
    03.02.10
    Messages:
    1,895
    Likes Received:
    47
    try this - ccleaner (free, http://download.piriform.com/ccsetup313.exe) for cleanup your cache and temp files from your browser.
    steps^
    1. uninstall 4game
    2. clean (check for all browser checkbuttons)
    3/ reboot
    4/ install
     
  16. Sixense

    Sixense User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    problem fixed. had to revert my java version from 7u1 to 6u29 >.<"
     
  17. Aikanaro

    Aikanaro User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    dunno if u have noticed, but java is not compatible with ff since 7.0 ;) check addons, it will say its disabled. anyway i just installed java 7u1 but my game still do not launch...
     
  18. Cezar

    Cezar User

    Joined:
    28.11.11
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    my friend has the same problem... i installed him firefox 8.0, adobe flash player 11, java 6 update 29, cleared cache, reinstalled 4game/client and it gives nothing... but before rebooting computer there was all right o.o.
     
  19. CaNub

    CaNub User

    Joined:
    04.12.11
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
  20. Cezar

    Cezar User

    Joined:
    28.11.11
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    still the same.
     
Thread Status:
Not open for further replies.