1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Frost issue

Discussion in 'Archive' started by Hackrus, Feb 6, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hackrus

    Hackrus User

    Joined:
    07.12.11
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    hey guys,
    got problem with frost. today i made clean system installation because of harddrive upgrade (buyed new ssd drive for system / games performance), but after system optimalization was done, when i press "play" button, everything seems ok until load bar status shows up (then one after fading icon). then i will get this error (maded screenshot with rough translation for ppl who does not understand to czech):

    [​IMG]

    on previous system installation i run the game without any problem, but now i am really out of ideas.

    already tried:
    - install / uninstall 4game client and vcredists
    - delete /system and /frost folders from l2 client root directory and proceed with "fix the game" button
    - update directx modules via dxupdater in "redist" folder (though it should be not problem, os nativelly support dx11)
    - move l2 client from new ssd to old hdd
    - made dozens of system restarts
    - managed all required exceptions in avg antivirus and comodo firewall - tried even to turn them off.

    so far nothing worked out. any ideas?

    dxdiag file here:
    http://www.ghostbusters.cz/dxdiag.txt

    edit: problem solved - looks like comodo is doing still some checking, even if defense+ is disabled in gaming mode.
     
    Last edited by a moderator: Feb 6, 2012
  2. Kall

    Kall User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,019
    Likes Received:
    0
    hi,
    thanks for update us. i'm happy you solved your problem.

    topic closed.
     
  3. Eska

    Eska User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    11
    hello there,

    you can see actual solutions and issues' statuses here.
    additional instructions could be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the thread back into the main branch.

    best regards,
     
Thread Status:
Not open for further replies.