1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Crash Report on loading...

Discussion in 'Archive' started by Aelian, Dec 4, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Aelian

    Aelian User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    i hit the play button on the web browser, it starts loading, and then i get this report:


    2011.12.4 19:19:21
    os : windows xp 5.1 (build: 2600)
    cpu : authenticamd amd phenom(tm) 9600 quad-core processor @ 2297 mhz 2047mb ram
    video : no video
    poscode : ls9(415) 0:0:0 4/0 [534]

    assertion failed: getclassinfoexw( null, winbaseclass, &cls ) [file:.\window.cpp] [line: 1050]

    history: wcontrol::registerwindowclass <- uwindowmanager::uwindowmanager <- initwindowing



    anyone knows what can i do?
     
  2. Aelian

    Aelian User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    bump bump bump
     
  3. 1tm

    1tm User

    Joined:
    25.11.11
    Messages:
    399
    Likes Received:
    0
    well you can fix it with radix minipatch, but it is not official. it helped for me.
     
    Last edited by a moderator: Dec 5, 2011
  4. MaoMao

    MaoMao User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    438
    Likes Received:
    98
  5. MiuMiu

    MiuMiu User

    Joined:
    09.04.12
    Messages:
    241
    Likes Received:
    0
    we'd like to inform you that this topic is being closed, since it is inactive, and will be archived at the 1st of the month, as planned.

    regards .
     
Thread Status:
Not open for further replies.