1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Logging in problem

Discussion in 'Archive' started by MicroOne, Mar 5, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MicroOne

    MicroOne User

    Joined:
    05.03.12
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    could not connect to autheticion server. please try again.

    i get this error very often. sometimes i log-in without any problems, but this error occurs too often. for example, i'm now trying to log-in for over than hour and nothing... i keep getting this error and that's all... it's really annoying, any idea how i can fix this? i get this on log-in screen, after my l2 client loads.
     
  2. zzZzz

    zzZzz User

    Joined:
    16.01.12
    Messages:
    747
    Likes Received:
    68
    u have good internet connection??

    we need all info possible.

    regards.
     
  3. MicroOne

    MicroOne User

    Joined:
    05.03.12
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    my connection is good. :) anyway, everything now is just perfect. had this for a few days, but now problem is gone. i can log-in anytime, i want.
     
  4. zzZzz

    zzZzz User

    Joined:
    16.01.12
    Messages:
    747
    Likes Received:
    68
    check your antivirus and put l2 files ( 4game files) to exclusion of your antivirus
    also check and repair your l2 installation.
     
  5. Ieshme

    Ieshme User

    Joined:
    12.03.12
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    have same problem, about 1 week i loging to the server from ~20 atempt. chek antivirus, chak ping, ping ~75 ms.
     
  6. zzZzz

    zzZzz User

    Joined:
    16.01.12
    Messages:
    747
    Likes Received:
    68
    delete frost folder form 4game files and use fix tool ini the web page.
     
  7. Ieshme

    Ieshme User

    Joined:
    12.03.12
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    i delete frost folder how you say, make fix game, but login problen still have :(
     
  8. zzZzz

    zzZzz User

    Joined:
    16.01.12
    Messages:
    747
    Likes Received:
    68
    what antivirus u have?
     
  9. Ieshme

    Ieshme User

    Joined:
    12.03.12
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    at this moment i don't have antivirus, so problem not with him.
     
  10. zzZzz

    zzZzz User

    Joined:
    16.01.12
    Messages:
    747
    Likes Received:
    68
    delete 4game app, delete visual c++ 2010, install ccleaner, clean your resgistry, restart your pc, restart your computer. download 4game app, instal 4game app, install visual c++ 2010, restart your pc.
    if dont work pls, contact with support at support.4game.com
     
  11. Eska

    Eska User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    11
    hello there,

    you can see actual solutions and issues' statuses here.
    additional instructions could be found here.
    here you can download client-check application.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the thread back into the main branch.

    best regards,
     
Thread Status:
Not open for further replies.