1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Deleted L2 shortcut and the site doesnt know me no more

Discussion in 'Archive' started by iClueless, Oct 1, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. iClueless

    iClueless User

    Joined:
    24.08.15
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi,
    So I have deleted my L2 shortcut which was used to take me into the log in site where I used to press play to enter the client, and since that time when i go into the site manually I get left with the install option over the play option (Yes I'm logged in and after I press install, it doesnt shift to play, but start to download the game installer).
    I dont wanna uninstall and reinstall. and through the standard location of the game C:\Games\LineageIIEu
    I didnt find any file to start the game with, without going through the web.

    Does anyone got a fix to this? Thanks :]
     
  2. casillias

    casillias Technical specialist Innova Group

    Joined:
    05.04.11
    Messages:
    10,267
    Likes Received:
    534
    Without going to web you not gonna play, such are the rules...
    As for your problem, restart 4game-service at sercives system
     
  3. iClueless

    iClueless User

    Joined:
    24.08.15
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    how do i reach there?
     
  4. Arrius

    Arrius User

    Joined:
    03.10.15
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Same here, the game is installed but the site doesnt recognize it.

    I always have to restart my pc to play (when that happen) but the problem is that this is happening very frequently.

    Could someone help me, please? :Notworthy:
     
  5. casillias

    casillias Technical specialist Innova Group

    Joined:
    05.04.11
    Messages:
    10,267
    Likes Received:
    534
    Out of date topic.
    Archived
     
Thread Status:
Not open for further replies.