1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Windows 10 problem

Discussion in 'Archive' started by LonnieSmash, Nov 22, 2015.

Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LonnieSmash

    LonnieSmash User

    Joined:
    11.09.15
    Messages:
    41
    Likes Received:
    3
  2. Tussmörket

    Tussmörket User

    Joined:
    18.05.11
    Messages:
    6,351
    Likes Received:
    710
    Delete "Frost" folder in Lineage 2 game client folder, restart system and try to run game again.
     
  3. LonnieSmash

    LonnieSmash User

    Joined:
    11.09.15
    Messages:
    41
    Likes Received:
    3
    Thank you for answering , im fully downloading the game again, ill try what you said if the thing didnt work .[​IMG]
    Image 1

    edit: didnt work in both ways
    Image1: Those are the updates that are currently installed, i cant find the one that is needed, but as i said when i try to install it i get the message that is already installed
     
    Last edited: Nov 22, 2015
  4. casillias

    casillias Technical specialist Innova Group

    Joined:
    05.04.11
    Messages:
    10,265
    Likes Received:
    534
    Delete Frost and shut down your PC for a couple of minutes (go to kitchen and make some snacks) and then start game without any checks
    Nov 22, 2015
    The one you are looking for is for Win7 x64...
     
  5. LonnieSmash

    LonnieSmash User

    Joined:
    11.09.15
    Messages:
    41
    Likes Received:
    3
    Without any checks?
     
  6. casillias

    casillias Technical specialist Innova Group

    Joined:
    05.04.11
    Messages:
    10,265
    Likes Received:
    534
    Without
     
  7. LonnieSmash

    LonnieSmash User

    Joined:
    11.09.15
    Messages:
    41
    Likes Received:
    3
    Im confussed by what you mean without any checks, well for what i understood i deleted frost, shut down my pc, went to ps4 for around a hour, and started from l2.exe and off course the client closed, after that i started within the page clicked play , dowloaded frost again, same error.
    [​IMG]
    In the green bar, its lf the update , at the right says its already installed, and i get the error.
     
  8. LonnieSmash

    LonnieSmash User

    Joined:
    11.09.15
    Messages:
    41
    Likes Received:
    3
    Any help?
     
  9. casillias

    casillias Technical specialist Innova Group

    Joined:
    05.04.11
    Messages:
    10,265
    Likes Received:
    534
  10. LonnieSmash

    LonnieSmash User

    Joined:
    11.09.15
    Messages:
    41
    Likes Received:
    3
    check4game version=2.0.4, uptime=01:10:03
    CPU: Intel(R) Core(TM) i7-6700HQ CPU @ 2.60GHz
    VIDEO: NVIDIA GeForce GTX 960M / 10.18.13.5396 / 20150820
    VIDEO: Intel(R) HD Graphics 530 / 10.18.15.4256 / 20150717
    DeviceName: DISPLAY1, BPP: 32, P:True, 1536x864
    OS(64) Microsoft Windows NT 6.3.10240.16384
    OS Name: Windows 10 Pro
    .NET 2.0.50727.8662 / MEMORY: 8103 MBytes
    report Date: 03.01.2016 15:04:11 -05:00 GMT
    files.cinn file info => Size=772642 bytes
    LastModified=Mon, 28 Dec 2015 12:15:38 GMT
    Hash=EA-43-DA-74-68-59-FF-A7-AF-7A-6C-18-0E-F8-8E-0D
    game: lineage2eu, env: eu-l2_live, current folder =>
    D:\L2\LineageII EU
    frostsecurity.net => 109.105.154.4
    Check frost modules....
    Download the Frost versions file =>
    http://frostsecurity.net/frost/frostupdater/version.txt
    Download Frost check sum file =>
    http://frostsecurity.net/frost/frostupdater/3.0.0.25/files.cinn.zinn
    Download the Frost versions file =>
    http://109.105.156.3/version/eu-l2_live/32/frostinfo.txt
    frostupdater.exe.zinn => OK (92 kb/sec, 2 sec, 256477 bytes)
    <- module version: 3.0.0.25
    gameShieldDll.dll => OK (38 kb/sec, 54 sec, 2096992 bytes)
    <- module version: 19.14.9.17
    frost_32.sys => OK (46 kb/sec, 1 sec, 77336 bytes)
    <- module version: 9.14.0.54
    frost_64.sys => OK (41 kb/sec, 2 sec, 86112 bytes)
    <- module version: 9.14.1.54
    frostcollector.dll => OK (44 kb/sec, 28 sec, 1261640 bytes)
    <- module version: 1.3.9.8
    frostUpdater.dll => OK (51 kb/sec, 20 sec, 1082048 bytes)
    <- module version: 1.2.0.26
    launcher.exe=> Excepción durante una solicitud WebClient.
    Check sum error | LineageII.exe
    launcher.dll => OK (71 kb/sec, 1 sec, 111968 bytes)
    <- module version: 8.2.0.19
    back.bmp => OK (64 kb/sec, 3 sec, 231496 bytes)
    frost.ico => OK (4 kb/sec, 0 sec, 1218 bytes)
    FrostConfigs.exe => OK (62 kb/sec, 18 sec, 1140952 bytes)
    <- module version: 1.0.0.2
     
    Last edited: Jan 3, 2016
  11. casillias

    casillias Technical specialist Innova Group

    Joined:
    05.04.11
    Messages:
    10,265
    Likes Received:
    534
    Not screenshots please, copy and paste
     
  12. LonnieSmash

    LonnieSmash User

    Joined:
    11.09.15
    Messages:
    41
    Likes Received:
    3
    edited, dump
     
  13. casillias

    casillias Technical specialist Innova Group

    Joined:
    05.04.11
    Messages:
    10,265
    Likes Received:
    534
    Mmm... do files.cinn check and trash also
     
  14. casillias

    casillias Technical specialist Innova Group

    Joined:
    05.04.11
    Messages:
    10,265
    Likes Received:
    534
    Out of date topic.
    Archived
     
Thread Status:
Not open for further replies.