1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

spirit shot bug

Discussion in 'Archive' started by elenros, Dec 23, 2015.

Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. elenros

    elenros User

    Joined:
    03.12.15
    Messages:
    7
    Likes Received:
    7
    after using spells with spiritshots, the second cast take ss,boost dmg but spell casting is like without ss
     
  2. MoRt3rO

    MoRt3rO User

    Joined:
    25.11.11
    Messages:
    162
    Likes Received:
    9
    Don't spam skill bar..
     
  3. elenros

    elenros User

    Joined:
    03.12.15
    Messages:
    7
    Likes Received:
    7
    it shouldn't work like that ...
     
  4. Verita

    Verita User

    Joined:
    01.12.11
    Messages:
    41
    Likes Received:
    18
    It always worked like that.
     
  5. K1lla

    K1lla User

    Joined:
    09.12.15
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    it's not a bug, it always worked like that. U played too many private servers :D
     
  6. MoRt3rO

    MoRt3rO User

    Joined:
    25.11.11
    Messages:
    162
    Likes Received:
    9
    Welcome to OFFICIAL server, forget private server "features"
     
  7. jas58

    jas58 User

    Joined:
    26.08.15
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I have a different spirit shot bug. I CANNOT PUT NEWBIE SPIRIT SHOTS ON AUTOMATIC!! I have tried putting it on my hotbar and right clicking... no work. I could make them auto before I completed lvl 10 mage quest on Talking Island. Then when I got more spiritshots... no auto.

    I have tried using different mouses so it is not that my mouse is broken.
     
  8. K1lla

    K1lla User

    Joined:
    09.12.15
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    disarm and arm again the weapon
     
  9. jas58

    jas58 User

    Joined:
    26.08.15
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    did not work. tried restart, reinstall, etc.. does not work O_O

    newbie soulshots on my alt do not go auto as well.. wtf? what am i doing wrong, this has never happened before lol
     
    Last edited by a moderator: Dec 31, 2015
  10. jas58

    jas58 User

    Joined:
    26.08.15
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    fixed by deleting system folder and updating ^
     
Thread Status:
Not open for further replies.