1. Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie. Узнать больше.

Game not Launching

Тема в разделе "Archive", создана пользователем Krzysztof, 27 дек 2015.

Статус темы:
Закрыта.
  1. Seikas

    Seikas User

    Регистрация:
    27.12.15
    Сообщения:
    3
    Симпатии:
    0
    Hello

    I had few problems from the start, but i managed to pass thgrou them alone, but this one is kinda too big for me and i have no more ideas :p
    I click play button, then frost security shows and when it's done (doing whatever it does xD) that mini picture of lineage2 is showing for 1s and finally nothing... nothing happens, no l2 process...
    I cannot pass that problem alone I need ur help :(

    I had missing button problem, I had 1073 error (win7) problem which i solved by myself. I thought my new problem can be caused by some damaged files from l2 directory so i downloaded new l2's by 4game app and that zip uploaded by amarantha, that didnt solve the problem :/ I thought its not frost problem cause mini icon of l2 with inscription "loading" is showing up...
    27 дек 2015
    Okay i decided to try that check4game app i found here http://www.check4game.com that's funny cause the app doesn't even read my l2 client :p

    [​IMG]
    Can someone help me?:p I'm alone in the dark... :c
     
    Последнее редактирование модератором: 31 дек 2015
  2. casillias

    casillias Technical specialist Innova Group

    Регистрация:
    05.04.11
    Сообщения:
    11.486
    Симпатии:
    592
  3. Seikas

    Seikas User

    Регистрация:
    27.12.15
    Сообщения:
    3
    Симпатии:
    0
    Problem was that i did that check bunch of times and it never helped :p anyway i solved that on my own again, thanks anyway ;p
     
  4. Pashmin

    Pashmin User

    Регистрация:
    18.06.14
    Сообщения:
    157
    Симпатии:
    64
    Please, can you tell us how? It can help others... ;)
     
  5. bathrobehero

    bathrobehero User

    Регистрация:
    15.09.12
    Сообщения:
    11
    Симпатии:
    3
    Same issue. Would have been nice if you'd shared your solution for others...
     
  6. Rainlok

    Rainlok User

    Регистрация:
    29.08.15
    Сообщения:
    282
    Симпатии:
    69
    Update your drivers.
     
  7. bathrobehero

    bathrobehero User

    Регистрация:
    15.09.12
    Сообщения:
    11
    Симпатии:
    3
    Like that ever solved anything.

    I could get it to start after the check tool (http://www.check4game.com/) deleted some cache files but it crashed.

    I ended up solving it with setting up windows 7 compatibility on L2.exe (under win7).
     
  8. casillias

    casillias Technical specialist Innova Group

    Регистрация:
    05.04.11
    Сообщения:
    11.486
    Симпатии:
    592
    Out of date topic.
    Archived
     
Статус темы:
Закрыта.