1. Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie. Узнать больше.

Issues connecting to the 4game Servers

Тема в разделе "Archive", создана пользователем Zodac, 29 дек 2015.

Статус темы:
Закрыта.
  1. Zodac

    Zodac User

    Регистрация:
    05.12.15
    Сообщения:
    369
    Симпатии:
    103
    I am expiriencing huge lag spikes , packet loss and long loading times . This started happening today when I tried to log onto my Account in 4games website.
    Since this issue is not causing only me troubles but also the progress of my CP I am looking forward to hear from you soon.
     
  2. Telekith

    Telekith User

    Регистрация:
    07.12.11
    Сообщения:
    9
    Симпатии:
    0
    Hi.

    Same problem here.

    Everything goes well since today at 16,00 cmt. Suddenly I got huge lag spikes and lost connection, then I can't enter anymore in the game, even the load time for the page (even the forum) it's about 40 seconds with an error in "Play button".

    I was playing since pre-open without any problem and I'm from Spain so... I'm inside "EU Server zone". My conex works fine because I don't have ping at all (other games, teamspeak, internet tests) and can open any web without problems (excluding 4game webs). So I guess the problem it's due to "Official Open 16,00".
    Anyway, I tried flush dns, use other dns, restart router, shut off router for 10 mins, I called mi ISP too... and no problems here.

    W8ing for an answer.
     
  3. EgisLTU

    EgisLTU User

    Регистрация:
    16.11.15
    Сообщения:
    15
    Симпатии:
    0
    Same here, connecting from UK
     
  4. Orphenz

    Orphenz User

    Регистрация:
    02.12.11
    Сообщения:
    4
    Симпатии:
    38
    Same problems here and from the same hour.
     
  5. Zodac

    Zodac User

    Регистрация:
    05.12.15
    Сообщения:
    369
    Симпатии:
    103
    EDIT : [​IMG]

    Could help solve the problem faster.
     
  6. ВашаСовесть

    ВашаСовесть Innova Group

    Регистрация:
    11.02.10
    Сообщения:
    16.004
    Симпатии:
    942

    full log please
     
  7. MoRt3rO

    MoRt3rO User

    Регистрация:
    25.11.11
    Сообщения:
    162
    Симпатии:
    9
    Same lag spikes, long loading times... And it's started actually 15:00 UK time... and continues till now..
     
  8. Moonpie24

    Moonpie24 User

    Регистрация:
    29.12.15
    Сообщения:
    17
    Симпатии:
    4
    same problems here (germany)
     
  9. Zodac

    Zodac User

    Регистрация:
    05.12.15
    Сообщения:
    369
    Симпатии:
    103
  10. Seraphita

    Seraphita User

    Регистрация:
    17.12.15
    Сообщения:
    3
    Симпатии:
    0
    Full log for what? lol
    Only EUW get awful lags.
     
  11. Alexz88

    Alexz88 User

    Регистрация:
    29.12.15
    Сообщения:
    2
    Симпатии:
    0
    same here ( france ) ... well was fun to play a week...
     
  12. >ErKy<

    >ErKy< User

    Регистрация:
    30.11.15
    Сообщения:
    78
    Симпатии:
    20
    Same problem here, full log there, problems started few hours ago. Playing from Spain, cant even upload the picture i took from the log...
     
  13. Ch0och0o

    Ch0och0o User

    Регистрация:
    04.11.15
    Сообщения:
    10
    Симпатии:
    1
    same things for me.
     
  14. MoRt3rO

    MoRt3rO User

    Регистрация:
    25.11.11
    Сообщения:
    162
    Симпатии:
    9
    To many people have this problem, conclusion: problem is from innova's servers side, not from players side :)
     
  15. >ErKy<

    >ErKy< User

    Регистрация:
    30.11.15
    Сообщения:
    78
    Симпатии:
    20
    Nah no way... must be all of our Isp's :p Kappa
     
  16. lmnop

    lmnop User

    Регистрация:
    20.12.15
    Сообщения:
    30
    Симпатии:
    4
    how you dare? Innova never does anything wrong... :)
     
  17. Namus

    Namus User

    Регистрация:
    08.12.15
    Сообщения:
    217
    Симпатии:
    57
    Same here i am from Serbia. Not even bothering to log in right now until forums/play page start loading normally cause until they do i know i will have huge latency in game.
     
  18. EgisLTU

    EgisLTU User

    Регистрация:
    16.11.15
    Сообщения:
    15
    Симпатии:
    0
    FIXED, for me at least


    Haven't checked game, but website loads as it used to be.
     
  19. MoRt3rO

    MoRt3rO User

    Регистрация:
    25.11.11
    Сообщения:
    162
    Симпатии:
    9
    It's only one and logical explanation to these problems... I don't believe that suddenly mass player ISP's got bad service... Wait for news, and you will see apologise from innova about these problems.. (Ofc if innova will dare to apologise) :)
     
  20. Moonpie24

    Moonpie24 User

    Регистрация:
    29.12.15
    Сообщения:
    17
    Симпатии:
    4
    Fixed for me also i guess - website loads fast! Cant check ingame for now ...
     
Статус темы:
Закрыта.