1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem Blss/spirt shots cast

Discussion in 'Archive' started by UroxOne, Jan 3, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. UroxOne

    UroxOne User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    24
    Likes Received:
    5
    Hi,
    I noticed on Blessed Spiritshot / Spritshot, if you have them in Auto mode (right clic on it) and use a spell, first one use them well but if you launch a second spell (buff for instance) while you first cast is launch, your second spell didn't have a casting speed boost (it's like you didn't use a BSS/Spiritshot).


    Its normal in classic?
     
    Svajunas likes this.
  2. Strenki

    Strenki User

    Joined:
    12.12.11
    Messages:
    53
    Likes Received:
    3
    same issue here :/
     
  3. Bananadrama

    Bananadrama User

    Joined:
    27.12.15
    Messages:
    21
    Likes Received:
    8
    I don't think it's just classic. I vaguely recall it being the same on NCSoft's servers back when I played a million years ago. If you pause for a second after your first nuke/heal/whatever you're doing, it'll load and casting speed will be what it's supposed to be.
     
  4. Relentless

    Relentless User

    Joined:
    16.01.12
    Messages:
    16
    Likes Received:
    3
    It has always been that way. Don't hold the key down...
     
  5. MoRt3rO

    MoRt3rO User

    Joined:
    25.11.11
    Messages:
    162
    Likes Received:
    9
    Stop spaming buttons... it wont work here forget java ********... welcome to OFFICIAL L2
     
    Last edited by a moderator: Jan 13, 2016
  6. Kikklala

    Kikklala User

    Joined:
    02.01.16
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    There is a little delay when you activate auto-shots. This delay may cause your magic triggered before the sps is applied.
     
Thread Status:
Not open for further replies.