1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Critical errors all the way

Discussion in 'Archive' started by Fingoflin, Jan 16, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Fingoflin

    Fingoflin User

    Joined:
    11.01.16
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hello, for the past few days I have been expiriencing critical errors when in town.

    Version: EP25_Global,CLS,V2110409,28
    BuildDate: Thu Dec 03 08:41:02 2015
    Time: 2016.1.16 13:57:52 [GTick=2642,LGTicks=982]
    PosCode: -14456:123987:-3129
    ZoneName: Town of Gludio
    OS: Windows 8(64) 6.2 (Build: 9200), Service Pack 0.0
    CPU: GenuineIntel Intel(R) Core(TM) i3 CPU M 380 @ 2.53GHz @ 2529 MHz
    RAM: 3892MB RAM
    CPUInfo: 4,2,4,1
    Video: Intel(R) HD Graphics (2900), Direct X is ver 4.9, rev 904
    VideoResources: 59 MB
    MAC: 00-FF-F6-63-62-3E
    LANG: EUROPE
    IME: ???
    Error: ReadFile failed(Serialize): Return=0 Count=0 Length=168065 Error=Παρουσιάστηκε σφάλμα δεδομένων (κυκλικός έλεγχος πλεονασμού).

    History: ULinkerLoad::Serialize <- 0 <+ soundname : antaras_fear <- FSoundData::Load <- RegisterSound 3 <+ Sound->HandlePtr: DEADBEEF <- UALAudioSubsystem::RegisterSound <- UALAudioSubsystem::L2PlaySound <- UAnimNotify_Sound::Notify <- UpdateAnimation <- UMeshComponent::UpdateAnimation <- UMeshContainer::UpdateAnimation <- APawn::UpdateAnimation <- AActor::Tick <+ Transient.cat_the_cat <- TickAllActors <- ULevel::Tick <+ (NetMode=0) <- UMasterLevel::Tick <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- CMainLoop::UpdateTheWorld <- MainLoop

    Why does this happen?
    It's getting kind of frustrating as I am currently paying for this game and cannot play properly.
     
  2. casillias

    casillias Technical specialist Innova Group

    Joined:
    05.04.11
    Messages:
    10,301
    Likes Received:
    534
  3. Fingoflin

    Fingoflin User

    Joined:
    11.01.16
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    So, I downloaded the .exe you archieved and run it, and the client was able to update from the website (which was not able before, it showed error 704) and I run the game, but still it crashes. Also yes, I have intel hd intergated gpu. And also I am running L2 from external hdd. (I am not able to run it from the internal).
     
  4. casillias

    casillias Technical specialist Innova Group

    Joined:
    05.04.11
    Messages:
    10,301
    Likes Received:
    534
    Did it found some problems?
     
  5. casillias

    casillias Technical specialist Innova Group

    Joined:
    05.04.11
    Messages:
    10,301
    Likes Received:
    534
    Out of date topic.
    Archived
     
Thread Status:
Not open for further replies.