1. Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie. Узнать больше.

HELP ME I CAN START GAME :(

Тема в разделе "Archive", создана пользователем happinessmaker, 19 апр 2012.

Статус темы:
Закрыта.
  1. happinessmaker

    happinessmaker User

    Регистрация:
    19.04.12
    Сообщения:
    5
    Симпатии:
    0
    2012.4.19 17:05:14
    l2build110830
    os : windows7(32) 6.1 (build: 7601)
    cpu : genuineintel intel(r) pentium(r) cpu b950 @ 2.10ghz @ 2095 mhz 4095mb ram
    video : intel(r) hd graphics family (2342)
    poscode : .........

    error setting display mode: createdevice failed (d3derr_invalidcall). please delete your option.ini file if this error prevents you from starting the game.

    history: ud3drenderdevice::unsetres <- createdevice <- ud3drenderdevice::setres <- uwindowsviewport::tryrenderdevice <- uwindowsviewport::eek:penwindow <- ugameengine::init <- initengine


    what is this ? how i can start game i start and i see black screen and after 20 sec i got crashed ? why ?
    help pls :(
     
    Последнее редактирование модератором: 19 апр 2012
  2. zzZzz

    zzZzz User

    Регистрация:
    16.01.12
    Сообщения:
    747
    Симпатии:
    69
  3. happinessmaker

    happinessmaker User

    Регистрация:
    19.04.12
    Сообщения:
    5
    Симпатии:
    0
    man i deleta option and start game ok :)
    but again i have this eror and i go to folder and option again is here ? ??????? ghost ?
     
  4. zzZzz

    zzZzz User

    Регистрация:
    16.01.12
    Сообщения:
    747
    Симпатии:
    69
  5. Razzly

    Razzly Banned

    Регистрация:
    17.12.11
    Сообщения:
    2.463
    Симпатии:
    253
    do you know what is option.ini? it saves all your settings including hotkeys, resolution, graphic, perfomance etc. when you delete it, lineage generates another option.ini which has default settings.

    it looks like problem with your graphic card. this card might not handle lineage 2. you played normally on this computer before the error?
     
  6. DeepBlue

    DeepBlue Head Moderator (EU) Head moderator

    Регистрация:
    30.11.11
    Сообщения:
    13.764
    Симпатии:
    439
    thread moved to appropriate section.
     
  7. happinessmaker

    happinessmaker User

    Регистрация:
    19.04.12
    Сообщения:
    5
    Симпатии:
    0
    mans who can say me how much resolution i need ? i am on 1024x768 ??
     
  8. Kall

    Kall User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    1.019
    Симпатии:
    0
    screen resolution depends on user preferances and pc config.
     
  9. happinessmaker

    happinessmaker User

    Регистрация:
    19.04.12
    Сообщения:
    5
    Симпатии:
    0
    i can change resolution just say me on how much resolution
     
  10. Kall

    Kall User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    1.019
    Симпатии:
    0
    what video card you use?
    like i said resolution is personal thing. i play at full hd, on old laptop i play at 1378*768
     
  11. zzZzz

    zzZzz User

    Регистрация:
    16.01.12
    Сообщения:
    747
    Симпатии:
    69
    1920*1080 for me... resolution depend of your video card.
    use a resolution that you consider good and you can read and see all good.
     
  12. happinessmaker

    happinessmaker User

    Регистрация:
    19.04.12
    Сообщения:
    5
    Симпатии:
    0
    my display resolution is 1366x768 and i cant again start game
     
  13. Kall

    Kall User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    1.019
    Симпатии:
    0

    you can see actual solutions and issues' statuses here.
    additional instructions could be found here.
    here you can download client-check application.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the thread back into the main branch.

    best regards
     
Статус темы:
Закрыта.