1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

need help with l2 client

Discussion in 'Archive' started by masterkill2011, May 1, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. masterkill2011

    masterkill2011 User

    Joined:
    08.12.11
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    i redownloaded the l2 client from the 4game launcher and when i load the client to play l2 it only loads the small loading bar in middle of the screen then nothing happens is the a new patch or something because nothing is working below shows the loading box and thats all i get when loading the client


    [​IMG]
     
  2. Aldaron

    Aldaron User

    Joined:
    01.12.11
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    dear masterkill2011,

    thank to verify that you seek the solution to your problem in the technical forum.
    i can see that your avg antivirus is enabled, it can cause blockage depending on the settings of it. try the solutions in the instructions and do not hesitate to get back to us if necessary.


    regards.
     
  3. Darkow

    Darkow User

    Joined:
    30.01.12
    Messages:
    60
    Likes Received:
    5
    could it be something with running the new windows 8 mabe?
     
  4. Kall

    Kall User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,019
    Likes Received:
    0
    yes it can be.
    if nothing appear after that loading window its mean problem with frost. i think some .dll are blocked or not run properly.
    windows 8 is stiall at developer mode so its not full supported yet.
     
  5. Razzly

    Razzly Banned

    Joined:
    17.12.11
    Messages:
    2,463
    Likes Received:
    253
    this topic is older than 30 days and will be moved to the archive section . if it's needed to be open again, please send me private information,

    regards
     
Thread Status:
Not open for further replies.