1. Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie. Узнать больше.

Connection problem

Тема в разделе "Archive", создана пользователем Zhanshi, 18 июн 2012.

Статус темы:
Закрыта.
  1. Zhanshi

    Zhanshi User

    Регистрация:
    17.06.12
    Сообщения:
    3
    Симпатии:
    0
    hello ! i have a big problem with my lineage. i see play button but when i press it - nothing works. i did everything you wrote in forum step by step - nothing happends. could anyone help me? i know some ppl wrote posts similar to mine ,but i don't know what to do. sorry for my english :)
     
  2. Eska

    Eska User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    1.726
    Симпатии:
    11
    hello there !

    after you click "play button" any window appears ? what operating system are you using ? did you played before on our servers ?
     
  3. Zhanshi

    Zhanshi User

    Регистрация:
    17.06.12
    Сообщения:
    3
    Симпатии:
    0
    when i press ' play ' i see turning spiral ,and then i have to accept rules and press ' play ' again..and then...nothing :( i use xp ( sp3 ) . no,i didn't play here before. in my lineageiieu folder i have 2303 files-maybe i don't have any file? but it's different,because i used ' fix ' many times,i delated 'system' folder and used fix then..nothing happends. still the same number of files.
     
  4. Eska

    Eska User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    1.726
    Симпатии:
    11
    problem solved via skype.
    closing thread.
     
  5. Zhanshi

    Zhanshi User

    Регистрация:
    17.06.12
    Сообщения:
    3
    Симпатии:
    0
    thank you ieska, you are very helpful and i hope every moderator will be as helpful as you are. really good job, thx a lot ! :)
     
  6. Eska

    Eska User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    1.726
    Симпатии:
    11
    i'm glad that i could help. have a great time in-game !
     
Статус темы:
Закрыта.