1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Ãltalános infók, hogyan csatlakozz

Discussion in 'Hungarian' started by Ident, Dec 6, 2011.

  1. Ident

    Ident User

    Joined:
    25.11.11
    Messages:
    159
    Likes Received:
    0
    hogyan csatlakozz?

    - 4game launcher letà¶ltése:

    https://eu.4game.com/lineage2/install/

    - regisztrà¡lj accountot:

    https://eu.4game.com/lineage2/play/
    facebook fiókoddal is à¶sszekà¶theted a kà¶nnyebb belépés érdekében.

    - indà­tsd el a jà¡tékot a tà¡lcà¡ról a lineageii eu-ra kattintva, vagy a bà¶ngésződben add hozzà¡ a kedvencekhez ezt a linket:

    https://eu.4game.com/lineage2/play/

    első indà­tà¡skor letà¶lti a klienst a gépedre, amit majd feltelepà­t, majd ugyanilyen módon amikor mà¡r a play gomb jelenlik meg, mà¡r jà¡tszhatsz is.

    ha kérdésetek lenne, vagy valamilyen probléma, segà­tà¼nk megoldani, csak ide à­rd le a pontos hibà¡t, abból semmi sem derà¼l ki ha csak annyit à­rsz, hogy "jajj nem mmegy ez a xar" :)

    àœdv a szerveren és kellemes időtà¶ltést!

    ha valamit kihagytam à­rd meg nyugodtan és kijavà­tom
     
  2. Zozy_1111

    Zozy_1111 User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    àœdv mindenkinek! +1 az előzőre :)
     
  3. Ident

    Ident User

    Joined:
    25.11.11
    Messages:
    159
    Likes Received:
    0
    szerver indulà¡s:

    2011. december 7.
    16:00-17:00 gmt+1
     
  4. Teqike

    Teqike User

    Joined:
    06.12.11
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    szuper, kések startról :cool:
     
  5. Gigiikun

    Gigiikun User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    àšgyis olyan tà¶meg lesz, hogy moccanni se lehet majd.
     
  6. Tomasi

    Tomasi User

    Joined:
    28.11.11
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    vagy akkora tà¶meg akar belogolni, azonnal indà­thatjà¡k a kà¶v servert...
     
  7. Mutuhara

    Mutuhara User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    173
    Likes Received:
    18
    vagy a szerver fele be se jut, mint pl én, mert valami problémà¡ja van az indà­tà¡ssal. :d
    kipipà¡lom az agreementet, rà¡megyek hogy play és nem csinà¡l semmit. mégcsak a frostot se tà¶lti. felraktam mà¡r a legàºjabb chromeot, firefoxot, javat, flash playert, ma letà¶rà¶ltem a và­rusà­rtót, semmi. 4x raktam àºjra a jà¡tékot és a 4game-et...
     
  8. Zozy_1111

    Zozy_1111 User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    a process exploreres megoldà¡ssal sem tudod elindà­tani? tűzfalad van?
     
  9. Mutuhara

    Mutuhara User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    173
    Likes Received:
    18
    mi az a process exploreres? infót pls :d tűzfalnak csak a szar windows tűzfalat hasznà¡lom...
     
  10. Tomasi

    Tomasi User

    Joined:
    28.11.11
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    egyik havernak volt ilyen, de neki valami comodos tűzfala volt (de à­rjà¡k meg a comodo internet securityre is), ott à¡tengedte a tűzfalat, és mostmà¡r jó... tuti valami olyan progi fut ami nem okés a frostnak.
     
    Last edited by a moderator: Dec 6, 2011
  11. Stukker14

    Stukker14 User

    Joined:
    01.12.11
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    vajon hajnalra aq meg core halott lesz?:d
     
  12. Ident

    Ident User

    Joined:
    25.11.11
    Messages:
    159
    Likes Received:
    0
    splich0 meg a ******** tuti lenyomja legalà¡bb aq-t :)
     
  13. Ident

    Ident User

    Joined:
    25.11.11
    Messages:
    159
    Likes Received:
    0
    amiket ajà¡nlani tudok:

    - tà¶rà¶ld a frost kà¶nyvtà¡rad és utà¡na indà­tsd rà¡ a klienst vagy a tà¡lcà¡ról az 4game ikonnal lineageii eu-ra kattintva, vagy kà¶zvetlen a bà¶ngészőbe beà­rva a https://eu.4game.com/lineage2/play/ cà­met.

    - lépj ki a honlapon az accountoddal, zà¡rd be a 4game launchert és uninstallà¡ld a 4game launchert (alapesetben: c:\program files\4game\4game\uninstall.exe), ezutà¡n gép restart és telepà­tsd fel àºjra, feltelepà­tés utà¡n ne indà­tsd el, hanem megint géprestart és csak azutà¡n!

    hirtelen ennyi, a tà¶bbiek még talà¡n tudnak segà­teni.
     
  14. Mutuhara

    Mutuhara User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    173
    Likes Received:
    18
    magà¡t indà­tja, telepà­teni akarja a jà¡tékot, hogy akadà¡lyoztad meg?
    àm àºjra tettem, most a c-re telepà­tettem a 4game-et hà¡tha, de semmi, nem értem...
     
    Last edited by a moderator: Dec 7, 2011
  15. Ident

    Ident User

    Joined:
    25.11.11
    Messages:
    159
    Likes Received:
    0
    elnézést ha nem volt egyértelmű, a jà¡tékot ne indà­tsd el ekkor (nekem a a c++ libekkel volt gondom mert van fent nà¡lam visual c++, de a libek letà¶rlésével megoldottam).

    egészen pontosan meddig jutsz el onnastól, hogy:
    - 4game launcher elindà­t
    - klikk a tà¡lcà¡n rà¡ és ott a lineageii eu-ra
    - bejà¶n az ablak a bà¶ngészőben
    - klikk a play gombra
    - megjelenik egy kamaeles kis kép és 100%-ra felmegy a frost
    - megjelenik a kliens god-os awakeninges logója
    - megjelenik a pts aggreement
    - megjelenik a pts realm a szerver và¡lasztón
    - megjelenik a karaktervà¡lasztó
    - bent vagy a jà¡tékban

    normà¡l esetben ez kellene tà¶rténjen, meddig jutsz el és ha van valamilyen hibaà¼zenet, az pontosan micsoda?

    az egyik krónikà¡nà¡l az is hibaforrà¡s volt, ha nem az alapértelmezett c:\program files\lineageii kà¶nyvtà¡rba volt telepà­tve a kliens. ha jól emlékszem most a c:\program files\4game\linageii eu mappà¡ba akarja telepà­teni. próba-cseresznye.
     
    Last edited by a moderator: Dec 7, 2011
  16. Mutuhara

    Mutuhara User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    173
    Likes Received:
    18
    play gomb utà¡n nem jelenik meg a kamaeles kép se frost update.
     
  17. Zozy_1111

    Zozy_1111 User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    igaz, itt nem segà­t a process exploreres trà¼kk, mivel el sem indul a jà¡ték, ha elindulna, csak elszà¡llna, abból mà¡r tudnà¡l épà­tkezni. szerintem csak a tűzfallal lehet a gond, akiknek ilyen gondja volt, azoknak a tűzfal okozta a hibà¡t (most olvasgattam itt a fórumon).
     
  18. Mutuhara

    Mutuhara User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    173
    Likes Received:
    18
    na de szar windows tűzfalam van, ha kikapcsolom akkor se megy. avg-t letà¶rà¶ltem akkor se ment...
     
  19. Ubulharcos

    Ubulharcos User

    Joined:
    05.12.11
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    àœdv a problémà¡dra a kà¶vetkezőt tudom javasolni nem kell semmit 4game lauchert meg semmit letà¶rà¶lni csupà¡n csak az à¶sszes ms visual studio-t és csak a 2010-est tedd fel vagy ha nem rakod fel a laucher telepitésnél felrakja nekem is volt ilyen gondom ez segitett mà¡s à¶tletem nincs virusirtónak g data internet security! csak a visual studióval volt gondja a frost updaternek letà¶rà¶ltem mindet felraktam egy 2010-es verziót és egycsapà¡sra minden megjavult
     
  20. Mutuhara

    Mutuhara User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    173
    Likes Received:
    18
    hali, ez sem segà­t... egyszerűen nem értem... :(