1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Got problem with login site

Discussion in 'Archive' started by AllEyesOnMyPony, Aug 28, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. AllEyesOnMyPony

    AllEyesOnMyPony User

    Joined:
    22.02.12
    Messages:
    616
    Likes Received:
    85
    sup tech moderators moderators etc etc.

    well i got small problem as i see other guy has it too http://imageshack.us/photo/my-images/444/problemor.png/
    y maybe it is maintence but even after it finished same thing /i using mozilla firefox/ when i try to log from differnet internet browser all is perfect
    i see start window i can login etc. well thats sux so could you explain me how to fix it? thanks
     
  2. DeepBlue

    DeepBlue Head Moderator (EU) Head moderator

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    13,751
    Likes Received:
    435
    maintenance is until 10 am gmt 0 so still 12 mins to go.
     
  3. AllEyesOnMyPony

    AllEyesOnMyPony User

    Joined:
    22.02.12
    Messages:
    616
    Likes Received:
    85
    still not fixed :p
     
  4. lonewolfGR

    lonewolfGR User

    Joined:
    25.07.12
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
  5. Razzly

    Razzly Banned

    Joined:
    17.12.11
    Messages:
    2,463
    Likes Received:
    253
    this topic is older than 30 days and will be moved to the archive section . if it's needed to be open again, please send me private information,

    regards
     
Thread Status:
Not open for further replies.