1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem z grą.

Discussion in 'Archive' started by niemalipy, Oct 4, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. niemalipy

    niemalipy User

    Joined:
    27.12.11
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    siema
    kiedyś dawno grałem tutaj na serverze core ale.. przestałem, problem w tym że teraz jak daje update to nic sie nie uaktualnia ;/ co zrobić? jak daje fix game i path files to to samo ;/
     
    Last edited by a moderator: Oct 4, 2012
  2. Razzly

    Razzly Banned

    Joined:
    17.12.11
    Messages:
    2,463
    Likes Received:
    253
    witaj niemalipy

    spróbuj najpierw pobrać aktualizacje inną przeglądarką.

    jeśli masz stary launcher 4games zainstalowany na komputerze, to odinstaluj. wtedy będziesz mógł pobrać nowy. powinno pomóc.

    powodzenia

    [​IMG]
     

    Attached Files:

  3. BadNewzz

    BadNewzz User

    Joined:
    31.10.12
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    witam.

    już od tygodnia walcze z moim problemem.
    zrobiłem krok po kroku co każdy jeden użytkownik opisywał w swoich problemach i nic to nie daje.
    jak wygląda mój problem? a mianowicie włączam 4game -> klikam prawym -> lineage ii eu.

    wchodzi stronka lineage 2 - 4game. wszystko pięknie. klikam przycisk play i nic się nie dzieje, znaczy dzieje się tylko tyle,
    że obok kursora pojawia się "spirala", która się obraca (powiedzmy, że "loading") i tak przez ten tydzień już się tak wyobracało chyba z 48 godzin i nic.

    podkreśle, że directx nowy, visual c++ 2010, java zaktualizowana.
    system vista, przeglądarka której używałem ( i na których próbowałem: opera, ie, ff, chrome).

    a tu dla zobrazowania problemu. ; )
    [​IMG]

    pozdrawiam,
    badnewzz.

    _________________________________________________________________________
    @edit: post nieaktualny. problem rozwiązany po aktualizacji przeglądarki.

    pozdrawiam,
    badnewzz.
     
    Last edited by a moderator: Oct 31, 2012
  4. rafik

    rafik User

    Joined:
    05.04.12
    Messages:
    58
    Likes Received:
    1
    Last edited by a moderator: Oct 31, 2012
  5. Anima198788

    Anima198788 User

    Joined:
    26.11.12
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    chce wrocic do gry po dluzszej przerwie,wobec tego napotkalem problem-brak przycisku play.wczesniej nie mialem z tym problemu,zatem prosze o pomoc.dodam,iz gra ma wszystkie skladniki,poniewaz byla ciagle na dysku-moze to problem od innovy.
     
  6. Razzly

    Razzly Banned

    Joined:
    17.12.11
    Messages:
    2,463
    Likes Received:
    253
    cześć anima1898788,
    jest to najczestszy problem i zwykle trudny do zdiagnozowania.
    skoro miałeś dłuższą przerwe, odinstaluj stary program 4game (jesli go miałeś) i ściągnij nowy.
    inny sposób to zmiana lub aktualizacja przeglądarki.
    możesz też sprobować usunać microsoft visual c++ . przy instalacji programu 4game powinno też zainstalować poprawna wersje mvc.
     
  7. Anima198788

    Anima198788 User

    Joined:
    26.11.12
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    wlasnie pomyslalem o tym i tak zrobilem,tymczasem dziekuje za reakcje.dotykaj core i niech moc bedzie z toba.
     
  8. qback

    qback User

    Joined:
    13.12.11
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    problem mam zbliżony do tego wyżej, z tym że po kliknięciu play, pasek ładowania się wyświetla, na ułamek sekundy jest grafika z nazwą kroniki i pewnie elfami znika i nic się nie dzieje.
    nie grałem jakiś czas, ale miałem usunięte wszystkie aplikacje związane z 4game.
    ściągnałem i zainstalowałem nowe 4game i nowego klienta l2.
     
  9. Razzly

    Razzly Banned

    Joined:
    17.12.11
    Messages:
    2,463
    Likes Received:
    253
  10. qback

    qback User

    Joined:
    13.12.11
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    dzięki za pomoc.
    było to spowodowane prawdopodobnie uruchomionym innym klientem uruchomionym w tle.
     
  11. ithilras

    ithilras User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    można uruchamiać dwa klienty, jednak ten uruchomiony musi być zalogowany na postać. w przeciwnym wypadku dzieje się to co opisywane. a co do braku przycisku play - sprawdź ustawienia zabezpieczeń przeglądarki, może 4game jest zablokowany albo przeglądarka jest ustawiona aby nie uruchamiała dodatków activex.

    edit: dzisiaj mi się nagle pokazało "technical maintenance". dałem f5 i play wróciło.
     
    Last edited by a moderator: Dec 1, 2012
Thread Status:
Not open for further replies.