1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem with Frost ?

Discussion in 'Archive' started by IntelXeon, Dec 7, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. IntelXeon

    IntelXeon User

    Joined:
    07.12.11
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    when i try lauch "l2.exe" from "c:\program files (x86)\4game\lineage2eu\system" folder i get an error :
    [​IMG]

    english :
    so...
    i get this error because server right now shutdown, or i have other problem ?
     
  2. Arcain

    Arcain User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    311
    Likes Received:
    0
    you have to start the game via play button on website and since it's under maintenance now you have to wait. you can't start the game from l2.exe or lineage2.exe directly.
     
  3. IntelXeon

    IntelXeon User

    Joined:
    07.12.11
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    arcain, thanks, i understand... i just wait until the site starts working.
     
  4. Eska

    Eska User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    11
    hello intelxeon,

    your problem is caused by maintenance, server is preparing to become live. stay tuned !

    best regards,
     
  5. Eska

    Eska User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    11
    good day,

    you can see actual solutions and issues' statuses here.
    additional instructions could be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the thread back into the main branch.

    best regards,
     
Thread Status:
Not open for further replies.