1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

On-screen-messages troubles

Discussion in 'Archive' started by Renixa, Dec 7, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Renixa

    Renixa User

    Joined:
    04.12.11
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    hello

    at first if topic is in bad section delete it, i wasn't sure where to write.
    i have troubles with on screen damage. i have ticked everything in options/on screen damage and pushed apply. i tried everything what should help but it's not working. it shouldn't be technical problem i have good hardware and client downloaded from your site as it should be. maybe it just doesn't work in beta or i don't know.

    kind regards
     
  2. suicid3r

    suicid3r User

    Joined:
    01.12.11
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    should be working on live, lets just wait and see.
     
  3. DeepBlue

    DeepBlue Head Moderator (EU) Head moderator

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    13,751
    Likes Received:
    435
    thread moved to appropriate section.
     
  4. UrbanDenim

    UrbanDenim User

    Joined:
    01.12.11
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    don't worry, its not just you. everyone had the same problem.

    should work fine on live :)
     
  5. Eska

    Eska User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    11
    hello renixa,

    on screen messages should work on live server.

    best regards,
     
  6. Renixa

    Renixa User

    Joined:
    04.12.11
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    so fast reply :) awesome staff!
     
  7. UrbanDenim

    UrbanDenim User

    Joined:
    01.12.11
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    ieska is all over these threads with fast replies!

    +1 ieska, doing a fantastic job.
     
  8. eLLiptik

    eLLiptik User

    Joined:
    08.12.11
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    it's kinda funny because it still doesn't work. there are at least 4 threads like this reporting this feature is bugged. anyway will be anything done in this matter?
     
  9. Koren

    Koren User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    399
    Likes Received:
    0
    should be working on live
     
  10. eLLiptik

    eLLiptik User

    Joined:
    08.12.11
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    but it's not obviously. could anyone from staff answer us about this issue?
     
  11. Koren

    Koren User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    399
    Likes Received:
    0
    it was irony.
     
  12. Eska

    Eska User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    11
    good day,

    you can see actual solutions and issues' statuses here.
    additional instructions could be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the thread back into the main branch.

    best regards,
     
Thread Status:
Not open for further replies.